top of page
DOMAINE ST FELIX
LES 3 TOMATES
Cabernet Franc, Carignan, Cinsault, Merlot, Syrah
Prijs     75cl     11,55€

Mooie dieprode wijn, die ruikt naar donkerrood fruit en mediterrane kruiden, met paddenstoel en andere bosgeuren discreet op de achtergrond. De smaak is rijk, vol en de tannines vinden een mooi evenwicht met het fruit, waarna een fijne afdronk voor een stijlvolle finale zorgt.

 

Lekker bij varkensvlees en rundsvlees

 

Een oud jachthuis uit 880 met een oppervlakte van 15ha werd aangekocht door de familie Terrier in 1950 6 ha werd aangepland als wijngaard die vanaf 2010 worden verhuurd aan Les Trois Tomates. Zijn moderniseerden de wijngaard en pasten deze aan om kwaliteitsdruiven te produceren. Net op dezelfde wijze als de wijngaarden van "Les Trois Tomates Domaine St-Eugène" worden deze wijngaarden onderhouden.

Les Trois Tomates is in een meer dan honderd jaar oude mas gevestigd, in het hartje van de Franse Languedoc nabij Béziers. Het domein werd een decennium geleden nieuw leven ingeblazen door twee bijzondere figuren. Eén van hen is Paul Vercammen, voormalig eigenaar van Hof de Bist ter Ekeren, een zaak die onder zijn leiding met een Michelinster mocht pronken.

 

Bedruiving: Syrah - Merlot - Cabernet Franc- Carignan - Cinsault

 

 

KRACHTIG ROOD
bottom of page